METTLER TOLEDO aanwezig op de Laborama | Maak een afspraak
Beurs
Gepland
Fysiek

Ontdek onze nieuwste innovaties tijdens Laborama 2024

Beurs
Gepland
Fysiek

Empowering a World of Opportunities with Innovation that Inspires

METTLER TOLEDO op Laborama 2024

Op 14 en 15 maart is METTLER TOLEDO aanwezig tijdens de Laborama in Brussels Expo. Op onze stand met nummer B4 kunt u kennis komen maken met al onze noviteiten. Van het nieuwste geautomatiseerde pipetteersysteem, de laatste technologieën op het gebied van balansen tot het recent geïntroduceerde thermische analysesysteem.      

Bent u benieuwd naar onze innovaties? Maak een afspraak met  één van onze vertegenwoordigers en wordt tijdens Laborama helemaal op de hoogte gebracht!

Laborama
14 & 15 maart 2024
Brussels Expo, paleis 3 Stand B4
Donderdag van 09:30 tot 16:30
Vrijdag van 09:30 tot 16:00

De volgende innovaties zijn op onze stand te bewonderen, maar wij helpen u natuurlijk ook graag verder bij andere vraagstukken of productintroducties.

MicroPro: geautomatiseerd 96-kanaals pipetteersysteem

Het elektronische Rainin MicroPro 96-kanaals pipetteersysteem vereenvoudigt en stroomlijnt het werk met 96- en 384-wells microplaten, van het vullen van de platen tot complexe workflows met meerdere stappen. De MicroPro is compact, zeer betaalbaar en gebruiksviendelijk en maakt draadloos verbinding met een touchscreen controller met hoge resolutie.

 

 

 

 

 

DSC5+: het nieuwste thermische analysesysteem

Met de revolutionaire nieuwe MMS 1-sensor met power compensation mode zet de DSC5+ de nieuwe standaard op het gebied van differentiële scanningcalometrie. Deze innovatieve sensor, krachtige software en een 3-assige monsterrobot met gasgezuiverde monsterkamer zijn slechts enkele voordelen van de nieuwe DSC5+. Het maakt het mogelijk om te schakelen tussen power compensation en heat flux modes, afhankelijk van de behoeften van uw experiment. En met behulp van neurale netwerken die zijn getraind door duizenden voorbeelden, detecteert, evalueert en identificeert de AIWizard-functie™ in de STARe-software onmiddellijk alle soorten DSC-effecten.

Ontdek een superieur presterende en productievere DSC!

 

Productlancering

Nieuwe instrumenten zijn onderweg! Maak een afspraak en kom er achter welke nieuwe laboratoriuminstrumenten er beschikbaar komen tijdens Laborama.

Nieuwe laboratoriumbalansen
Nieuwe laboratoriumbalansen